Tjek denne fantastiske LEGO-gengivelse af den originale Macintosh

Denne LEGO-konstruktion af den originale Macintosh 128k er en ting med retro skønhed, alt der mangler er nogle vilde eeps at følge med. Se ud i fuldstørrelsesversionen, men LEGO-udgivelsesbilledopløsningen er maks. 1024 x 683, så hvis du håbede at bruge den som tapet, virker det ikke så godt for de fleste skærme. Hvis du er dedikeret til at bruge det med noget ud over en 13 "ikke-nethinden skærm, vil du måske smide nogle grænser på det som jeg gjorde, men det er dit opkald. Du kan tjekke den større version af billedet her, eller tag LEGO instruktionerne til at lave din egen mikro-Macintosh nedenfor!

Byg din egen Lego Macintosh!

Ok billeder er én ting, men hvis du er en LEGO geek som mig, vil du bygge din egen. Og gæt hvad, nu kan du! Skaberen af ​​dette fantastiske projekt sammensætter præcise Lego instruktioner og en præcis blok- og delliste, ligesom du havde købt et kit fra legetøjsbutikken. Tjek dem ud her:

  • Find delelisten her
  • Få bygningsvejledningen her (PDF-fil)

Byggeguide er ekstremt høj kvalitet, her er den sidste side. Det ligner stort set en officiel LEGO manual:

For et vist perspektiv på, hvor nøjagtigt denne rekreativitet er, er den blevet bygget, skal du tjekke den oprindelige Macintosh-annonce (senere omtalt som Macintosh 128k, for den mængde RAM, maskinen leveres med):

Samme struktur, samme positionering og reflekterende overflade, selv "Hello" er der, selvom refleksionen og meddelelsen bliver du nødt til at tilføje dig selv efter fakta med et klistermærke og en glasoverflade. Nu hvor der er en instruktionsbygger guide og LEGO piece kit til dette, bygg din egen og send os eller tweet os nogle billeder, hvis du gør det!

Dette søde lille projekt blev opdaget af Gizmodo, og det stammer fra en kendt LEGO-kunstner kaldet PowerPig. Hvad en pæn finde for os Apple og LEGO nørder.