Sådan aktiveres Mail Drop på Non-ICloud Email-konti i Mac OS

Mange mennesker kan tænke på Mail Drop-funktionen som iCloud-only, men Mac-brugere kan aktivere den praktiske Mail Drop-funktion til andre ikke-iCloud-e-mail-konti, der er indstillet i Mail for Mac OS. Dette giver dig mulighed for at bruge den fremragende Mail Drop-funktion til at sende og modtage store filer med næsten enhver e-mail-konto, som du tilføjer til Mail-app på Mac'en.


For den ukendte; Mail Drop er en funktion i Mail til Mac, iPhone og iPad, som giver dig mulighed for at sende og modtage store filer, der typisk ikke ville være tilladt via e-mail på grund af strenge filstørrelsesgrænser for de fleste e-mail-servere. I stedet, når du bruger Mail Drop på Mac, uploades den store fil midlertidigt til iCloud, og modtageren af ​​e-mailen får et midlertidigt downloadlink for at få adgang til den store fil. Det virker ganske godt, og du kan starte Mail Drop-sending fra en Mac eller en iOS-enhed, og næsten alle modtagere kan downloade filen via linket, om de har en Apple-enhed eller ej.

Mail Drop giver dig mulighed for at sende filer op til 5 GB i størrelse ved hjælp af funktionen, men husk at det kræver at uploade hele Mail Drop-filen til iCloud, som derefter præsenterer sig som et midlertidigt tilgængeligt downloadlink til modtageren, så de kan downloade og få adgang Mail Drop-filen.


Bemærk, at dette ikke er den eneste måde, du kan bruge Mail Drop fra Mac, du kan også bare oprette en iCloud.com email-adresse og sætte den op i Mail for Mac, som som standard bruger Mail Drop til store filoverførsler. Hvis uanset årsag Mail Drop ikke er aktiveret på det også, kan du følge de samme instruktioner nedenfor for at aktivere Mail Drop på enhver opsætning af e-mail-konti i Mail for Mac.

Sådan aktiveres Mail Drop på Andre ikke-iCloud Email-konti til Mac

Har du en e-mail-konto, som du gerne vil bruge Mail Drop med? Sådan aktiverer du funktionen i Mail for MacOS:

  1. Åbn appen "Mail" i Mac OS, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Træk menuen "Mail" ned og vælg "Preferences"
  3. Gå til fanen "Accounts" i Mail præferencer
  4. Vælg den ikke-iCloud-e-mail-konto fra venstrepanelet, som du vil aktivere Mail Drop til store vedhæftede filer
  5. Under 'Kontooplysninger' markeres afkrydsningsfeltet "Send store vedhæftede filer med Mail Drop"
  6. Gentag med andre e-mail-konti i Mail for Mac, hvis det ønskes, og luk derefter af præferencer som normalt

Nu kan du bruge Mail Drop, når du sender store filer fra Mac'en, som du ville med en iCloud-konto, ved blot at vedhæfte en stor fil til e-mailen og vælge at bruge Mail Drop som beskrevet her.

I eksemplet screenshots her, blev Mail Drop aktiveret til en Outlook-e-mail-konto, der er konfigureret til Mail on the Mac. Når denne afkrydsningsfelt er aktiveret, fungerer Mail Drop det samme som det ville være på en iCloud email-konto.

Selvfølgelig, hvis du vil have en icloud.com email-adresse, kan du til enhver tid lave en @ iCloud.com email-konto og konfigurere den på dine iOS- og macOS-enheder. Du kan konfigurere og bruge flere e-mail-konti på Mac'er og iOS-enheder uden hændelse.

Husk, Mail Drop er ikke kun en Mac Mail-funktion, du kan også bruge Mail Drop on Mail til iPhone og iPad til også at sende store filer. Og igen har modtageren af ​​e-mailen ikke brug for en Mac, iPhone eller iPad for at kunne downloade og få adgang til Mail Drop-filen, da den kommer som et downloadlink, der er tilgængeligt fra enhver e-mail-klient i ethvert operativsystem.

Kender du til andre handy Mail Drop tricks? Del dem med os i kommentarerne nedenfor!