Hvordan man laver et kraftigt hjemmelavet batteri

Brug en metode kendt som "ledningsføring i serie" til at fremstille en kraftig hjemmelavet batteripakke. Batterier, der er kablet i serie, kombinerer spændingen fra hvert batteri, men udholdenheden forbliver uændret. For eksempel, hvis du tilslutter fire 6-volt batterier i serie, får du 24 volt. Du kan koble så mange batterier i serie, som du har brug for for at få den udgangsspænding, der kræves for at drive enheden. Opgaven er let og kræver få værktøjer.

Trin 1

Find ud af, hvor kraftigt du vil have dit hjemmelavede batteri. Dette beregnes bedst ved at kontrollere spændingskravet for den enhed, du vil tænde, f.eks. hvis din enhed fungerer på 36 volt, og du har 12 volt batterier, skal du bruge tre.

Trin 2

Stil dine batterier på en plan overflade, og mærk dem numerisk. Hvis de positive og negative poler er oven på batterierne, skal du rejse dem. Hvis de har en positiv terminal i den ene ende og en negativ terminal den anden, skal du lægge dem ned og derefter skifte terminalerne. For eksempel ved brug af fire batterier har den ene ende positiv, negativ, positiv, negativ og den anden ende har negativ, positiv, negativ, positiv.

Trin 3

Skær strimler af wire ved hjælp af en kniv. Du har brug for to strimler, der er lange nok til at forbinde dine batterier og din enhed. Resten skal være kort, da de kun skal tilslutte mellem batterierne. Antallet af korte strimler afhænger af antallet af batterier, du bruger. Antallet af korte strimler er altid mindre end antallet af batterier.

Trin 4

Fjern ¼-tommer af plastbelægningen fra enden af ​​hver trådstrimmel ved hjælp af wire strippere. Fastgør en lang strimmel af ledningen til den positive pol på batteriet mærket 1. Brug elektrisk isolerende tape, hvis dine batteripoler ikke har stik. Fastgør en lang strimmel med samme metode til den negative terminal på dit sidst nummererede batteri.

Trin 5

Fastgør en kort strimmel ledning til batteriets minuspol 1. Fastgør den modsatte ende til den positive pol på batteriet 2. Gentag processen ved at fastgøre korte ledningsstrimler, negativ til positiv, indtil du kommer til den sidste pol på det sidste batteri . Sørg for, at hver terminal har en ledning tilsluttet.

Tilslut den modsatte ende af ledningen, der er fastgjort til den positive terminal på batteri 1, til den positive terminal på din enhed. Tilslut den modsatte ende af ledningen, der er fastgjort til den sidste minus på det sidste batteri, til den negative terminal på din enhed. Dit kraftige hjemmelavede batteri er klar til brug.