Kontrollér PATH på din Mac med echo $ PATH

Når som helst du kører en kommando via Terminal direkte med et kommando navn som ls eller dscacheutil, ser din Mac gennem en række mapper, for at den kommando kan eksistere. Denne liste over mapper kaldes PATH, og det er en overførsel fra unix-understøttelsen af ​​Mac OS X.

Som du måske har gættet, kan du kontrollere din PATH i Mac OS X det samme som i de fleste andre Unix-varianter, så hvis du kommer fra en Linux- eller Unix-baggrund, kan du bruge den samme syntaks til at kontrollere stien og se, hvilke mapper der er inkluderet i den aktuelt aktive sti i skallen.

For at kontrollere dette skal du bare bruge ekko-kommandoen på terminalprompten som følgende:

echo $PATH

Hvis du gennemfører kommandoen med succes, vil det resultere i at se noget som følger:

$ echo $PATH
/usr/bin:/bin:/usr/sbin:/sbin:/usr/local/bin:/usr/X11/bin

De nævnte mapper er dem, der søges efter kommandoer. Så næste gang spørger du om en mappe er i din vej, nu ved du, hvor du skal se, og hvordan du finder ud af det.

Dette kan også være nyttigt, når fejlfindingskommandoer ikke findes, og andre relaterede fejlmeddelelser til kommandoen, fordi der ikke findes en bin-sti, kan det være nødvendigt at tilføje, før skalen skal vide, hvor man skal kigge for at udføre den pågældende kommando.