Sådan streamer du Netflix på en bærbar computer

Når du vælger din foretrukne Netflix-plan, der giver dig mulighed for at streame film til din bærbare computer, får du din første måneds visning gratis, og de eneste systemkrav involverer din Internet båndbredde og brugen af ​​enten en opdateret webbrowser eller Windows 8 Netflix-app. Visning af film i en webbrowser kræver Windows XP eller nyere, forudsat at du installerer den nødvendige gratis software, Silverlight. Kun Windows 8 har en udpeget app.

Netflix-krav

For at se Netflix skal din bærbare computer have en kabelforbundet eller trådløs internetforbindelse med mindst båndbredde 0,5 megabit per sekund (Mbps). For at se HD-videoer skal du have mindst 5 Mbps, og du har brug for 25 Mbps til ultra HD, hvis det er tilgængeligt med dit abonnement. For at køre Netflix i en opdateret browser i stedet for at bruge Windows 8-appen har du brug for Silverlight installeret i Google Chrome, Mozilla Firefox eller Internet Explorer. For at køre Silverlight skal du have mindst en 1,6 GHz-processor og 512 MB RAM. I stedet for Silverlight kan du bruge HTML5 i Windows 8 med en opdateret version af Google Chrome eller Internet Explorer, selvom dette ikke er tilgængeligt for Firefox.

Netflix-visning

I Windows 8 kan du downloade Netflix-app ved at vælge butik fliser på proceslinjen på skrivebordet eller på startskærmen, og søg derefter efter "Netflix". Når du har brugt dine Netflix-oplysninger til at logge ind på appen, kan du gennemse efter genre eller blot søge efter film eller tv-udsendelser efter navn. Når du er logget ind på Netflixs websted i en webbrowser, kan du gennemse videoer efter kategori eller bruge søgefeltet til at finde en video. Du behøver kun at vælge en titel og klikke Spil.