Sådan oprettes gratis Xbox Live Gold-konti

Elementer, du har brug for

  • Xbox 360-spilkonsol

  • internetforbindelse

  • Netværkskabel

  • Trådløs Xbox 360-modtager (valgfri)

  • Xbox Live Gold gratis prøvekort

Xbox Live Gold er den onlinetjeneste, der leveres af Microsoft til Xbox 360-videospilkonsollen. Normalt er denne type konto kun tilgængelig ved at betale et månedligt abonnement. Det er muligt at oprette en gratis Xbox Live Gold-konto gennem reklamekort indsat i mange nye spil. Disse kort giver en kode, der giver brugeren mulighed for at oprette en gratis Xbox Live Gold-konto i en prøveperiode, der er angivet på kortet. Den gratis konto har alle funktionerne i den betalte abonnementsplan.

Sæt et netværkskabel i netværksporten på Xbox 360-spilkonsollen. Sæt den anden ende i dit modem eller hjemmenetværksrouter.

Alternativt kan du slutte en trådløs Xbox 360-router til netværksporten på konsollen. En meddelelse vises. Vælg dit netværk fra listen over tilgængelige trådløse netværk.

Gå til Xbox 360-instrumentbrættet. Dette kan fås ved at trykke på "Xbox" -knappen på controlleren og vælge muligheden for at gå til instrumentbrættet. Alternativt går du automatisk til instrumentbrættet ved at tænde konsollen uden et spil indsat.

Vælg "Min Xbox" fra dashboardet.

Vælg "Log ind" i den menu, der vises.

Vælg "Opret profil". Dette fører dig til en række anmodninger om at oprette en Xbox Live-konto. Indtast det ønskede online-id og adgangskode til din konto.

Gå tilbage til "Min Xbox" markering i instrumentbrættet efter oprettelse af en profil.

Vælg "Deltag i Xbox Live" fra indstillingerne.

Vælg at oprette en prøveguldkonto, når du bliver bedt om det.

Indtast abonnementskoden bag på Xbox Live Gold gratis prøvekort i prompten.

Bekræft for at oprette Xbox Live Gold-kontoen.

Tips

Xbox Live Gold gratis prøvekort leveres typisk med multiplayer-fokuserede spil. For eksempel indeholdt "Halo 3" og "Halo 3: ODST" begge disse kort. Den oprettede Xbox Live Gold-konto skifter automatisk til en gratis konto, når prøveperioden er udløbet. Den mest betydningsfulde forskel mellem disse to medlemskaber er, at den gratis konto ikke kan bruges til at spille spil online.