Brug Apple Earbud-hovedtelefoner med Xbox One Controller Uden solnedgang

Apple Earbud-hovedtelefonerne er ret gode til et gratis sæt øretelefoner, og Xbox One er en fantastisk spillekonsol med en controller, der gør det muligt for Xbox-afspillere at sætte en hovedtelefon ind i den trådløse controller, så det er naturligvis ikke overraskende, at nogle Xbox En spiller vil gerne bruge et sæt Apple Earbuds med Xbox One controller, right? Hvis du har prøvet det selv, har du sikkert set mærke til, at det virker, men du får en tilbagemelding, der giver dig lyst til lyd fra ørepropper, der gør det grundlæggende ubrugeligt.

Ikke bekymre dig, der er en løsning på det summende lydproblem! Underholdende YouTuber @NickRobinson har opdaget en simpel løsning, der gør det muligt at bruge Apple Earphone-hovedtelefonsætet med en Xbox One-controller, minus den forfærdelige tilbagekoblingshånende lyd.

Løs det svimlende feedbacklyd i Apple Earphones med Xbox Controller

Den tilbudte løsning er som følger:

  1. Tilslut Apple-øretelefonens hovedtelefoner til Xbox One-controlleren som normalt
  2. Dobbeltklik på Xbox-knappen i midten af ​​Xbox One-controlleren og gå til gearikonet for at få adgang til "Indstillinger" for hovedtelefonsætet
  3. Skift "Headset Mic" til at være OFF, og gå derefter ned til "Mic Monitoring" og drej denne indstilling helt ned (skyderen helt til venstre)
  4. Afslut fra Xbox One indstillinger og nyd dit spil med lyd i Apple-hovedtelefonerne, minus den frygtelige tilbagemelding

YouTube-videoen er angivet nedenfor for nem visning:

Ifølge Polygon er dette nødvendigt for at rette den svimlende tilbagekoblingslyd, fordi Apple har designet deres 3, 5 mm stik lidt anderledes:

"Mens de fleste 3, 5 mm headsets bruger tip, første ring, anden ring og ærme på jacket til venstre øre, højre øre, mikrofon og elektrisk jordforbindelse, respekterer Apples headset faktisk jordingen og mikrofonen, hvilket resulterer i den forfærdelige statiske lyd du hører, når mikrofon overvågning er aktiveret. "

Forresten, hvis nogen har fundet ud af, hvordan man laver dette arbejde, når Xbox One-controlleren er tilsluttet en Mac, så del den med os i kommentarerne.

Forhåbentlig, hvis du har en PS4-controlleropsætning med Mac OS X, kan du bare tilslutte hovedtelefonerne lige ind til den controller og de synes at fungere fint uden nogen problemer med tilbagemeldinger.

Anyway, takket være @icrizzo for heads up omkring dette hovedtelefon trick.