Hvordan kan jeg søge på Yahoo-folk, der søger efter en persons e-mail-adresse?

Uanset om du vil komme tilbage i kontakt med en lang mistet ven eller bare ikke kan huske bedstemors e-mail-adresse, kræver det ikke meget at finde en persons e-mail-adresse. Yahoo's "People Search" -websted indeholder flere forskellige muligheder for at finde nogens kontaktoplysninger. Alt hvad du behøver er nogens for- og efternavn for at finde en omfattende liste over både e-mail-adresser og websider, der er knyttet til personen.

Trin 1

Naviger din webbrowser til Yahoo-webstedet "People Search". Klik på tekstfeltet "Fornavn / initial", som er placeret under overskriften "E-mail-søgning".

Trin 2

Indtast fornavnet eller første bogstav for den person, hvis e-mail-adresse du skal finde. Tryk på "Tab" for at flytte ned til tekstfeltet "Efternavn".

Trin 3

Klik på "Søg" for at få vist en liste med matchende e-mail-adresser. Rul gennem listen over e-mail-adresser og websteder, der er knyttet til e-mail-adressen, indtil du finder de korrekte oplysninger.

Klik på linket "E-mail-resultater" øverst på siden, hvis du ikke finder den adresse, du leder efter. Linket fører dig til en tredjeparts webside, der giver dig mulighed for at søge efter e-mail-adresser efter fysisk placering.