Sådan konfigureres programmerbare genvejstaster på et Logitech-tastatur

Logitech fremstiller mange eftermarkedsinput- og outputenheder, såsom mus, tastaturer og webkameraer, til computere. Tastaturer og mus tilbyder typisk funktioner, der ikke typisk findes på de enheder, der følger med computere. For eksempel har nogle Logitech-tastaturer trådløs forbindelse og programmerbare genvejstaster, som brugerne kan indstille til at starte ofte brugte programmer og websteder. Selvom tastaturer fungerer i det øjeblik du tilslutter dem til en computer, skal du installere tastaturets drivere, før du kan få adgang til avancerede funktioner såsom genvejskonfiguration på et Logitech-tastatur.

Trin 1

Tilslut tastaturet til computeren ved hjælp af USB-forbindelsen eller PS / 2-forbindelsen. Hvis tastaturet er trådløst, skal du slutte den trådløse adapter til USB-porten ved hjælp af USB-kablet og derefter følge de modelspecifikke instruktioner for at tilslutte tastaturet.

Trin 2

Indsæt softwaredisken, der fulgte med tastaturet, i cd-drevet. Følg instruktionerne på skærmen for at afslutte installationen af ​​tastaturdriverne og Logitech SetPoint eller Control Center-softwaren. Hvis du ikke har den disk, der fulgte med computeren, skal du besøge Logitechs websted (link i ressourcer) for at downloade de drivere, der er specifikke for din tastaturmodel.

Trin 3

Åbn Logitech SetPoint-softwaren eller Logitech Control Center afhængigt af din tastaturmodel. For at få adgang til softwaren skal du åbne Start-menuen og klikke på "Alle programmer". Vælg mappen "Logitech", og klik derefter på softwaren for at åbne den. Alternativt kan der fås adgang til softwaren via indstillingerne "Tastatur" i kontrolpanelet.

Trin 4

Vælg dit tastatur i rullemenuen i softwaren.

Trin 5

Vælg den genvejstast, du vil indstille eller ændre, i softwarets midtervindue.

Sæt et flueben ud for den opgave, du vil tildele hotkey. Klik på "Anvend" for at gemme dine ændringer, og klik derefter på "OK" for at lukke vinduet.