Madstempler og gratis mobiltelefonservice

Enkeltpersoner i 31 stater, der deltager i offentlige eller føderale offentlige bistandsprogrammer, herunder madmærker, er berettigede til en gratis mobiltelefon og gratis minutter. Ansøgninger kan udfyldes på lokale handlingsbureauer eller online på SafeLink-webstedet.

Historie

Madstempler og gratis mobiltelefonservice

I 1984 oprettede Federal Communications Commission Lifeline-programmet. Dette program var planlagt for husholdninger med lav indkomst, så de havde råd til grundlæggende telefonservice. I dag er Lifeline trådløse telefoner tilgængelige via SafeLink. SafeLink blev oprettet af TracFone for at give gratis telefoner og gratis lufttid minutter til kvalificerede personer.

Betydning

Madstempler og gratis mobiltelefonservice

SafeLink-kvalifikation kræver, at ansøgere er en nuværende deltager i stats- eller føderal bistandsprogrammer såsom Medicaid, Federal Public Housing Assistance, Supplemental Security Income eller madstempler. Personer kan også være berettigede, hvis den samlede familieindkomst er under eller under statslige og føderale retningslinjer for fattigdom. Kvalifikationer kan variere fra land til land.

Overvejelser

Frimærker til mobiltelefoner, Gratis mobiltelefon, Telefon for madfrimærker

Antallet af gratis minutter til rådighed hver måned afhænger af statens retningslinjer. Der er tre planer at vælge imellem. Deltagerne behøver ikke underskrive en kontrakt, og de kan købe yderligere minutter, hvis det er nødvendigt. Opkalds-id, ventende opkald og telefonsvarer er inkluderet i SafeLink-programmet. Service er god i et år, og så bliver deltagerne nødt til at kvalificere sig igen til programmet. Hver husstand kan kun kvalificere sig til en Lifeline-konto.