Lav Mac OS X Taler (eller synger) udgangen af ​​en kommandolinjeopgave

Langs linjerne med vokalkommunikation af opgavefuldførelse inden for kommandolinjen kan du også have Mac OS X tale output af en udført kommando.

Det er virkelig nemt at følge med på Open Terminal (findes på / Applications / Utilities / Terminal), og så skal du bare indtaste næsten enhver kommando og rør output fra en sådan kommando direkte til "say" som sådan:

uptime | say

I dette eksempel vil dette tale output fra uptime ved hjælp af standard OS X tekst-til-tale stemme, selvom du kan ændre stemmen til noget andet med -v-flag:

uname -a | say -V Samantha

Hvis du tager dette et skridt videre, er det muligt at eksportere den talte kommandoudgang til en lydfil. Her er et meningsløst eksempel på at gemme den talte output på openssl manuel side som en m4a-fil:

man openssl | say -v Samantha -o "talkopenssltome.m4a"

Hvis du vil være latterlig, kan du bruge en af ​​de sang stemmer til, godt, syng udgangen af ​​en kommando. Og hvem vil ikke have en lydfil af den robotic Cellos-stemme eller den frygtelig prangende gode nyhed, der synger output fra en manuel side? Sæt den på din iPod for at køre hjemmet.

man openssl | say -v Cellos -o "serenadingmanpages.m4a"

Hvis du ikke kan lide de bundtede stemmer, kan du altid tilføje nye stemmer til OS X gratis via Speech preference panel.

Få kreativitet, fordi det ultimative nytte af dette er helt op til dig.

Tak til Greg P ​​for at pege på dette i kommentarerne