Indstil en genvej til at indtaste en e-mail-adresse med det samme i Mac OS X med tekstudvidelse

Skriver du din email ofte, men foretrækker ikke at skrive hele ting på din Mac?
Så finder du dette trick til at være særligt nyttigt. Tekstudvidelse er en fantastisk nyttig funktion, der lader dig skrive en kort tegnesekvens, der straks bliver udvidet til noget andet. Dette har en bred vifte af anvendelser, men en af ​​de mest nyttige er med tegnsekvenser, der er langsommere at skrive, som e-mail-adresser. Ved hjælp af en genvej kan du skrive mindre, men udskiftes straks med den komplette e-mail-adresse.

Vi har for nylig vist dig en måde at oprette en e-mail-genvej i iOS ved hjælp af tekstudvidelse på en iPhone, iPad og iPod touch, og hvis du er på en Mac, kan du gøre det samme med Mac OS X.

Sådan oprettes en genvejstypekort på Mac

  • Åbn Systemindstillinger fra Apple-menuen
  • Vælg panelet "Sprog og tekst"
  • Klik på fanen "Tekst" og sørg for at "Brug symbol og tekstudskiftning" er aktiveret med en check
  • Klik på ikonet [+] nederst på panelet for at tilføje nye genvejstaster til tekstudvidelser

For de bedste resultater skal du vælge tegnsekvenser, der er ualmindelige, men nemme at skrive og relativt korte. I videoeksemplet nedenfor bruger vi "emld" til at skrive en e-mail-adresse.

Du kan tilføje så mange udvidelser som du vil, hvis du ikke længere vil have en, skal du bare vælge varen i substitutionslisten og trykke på Slet-tasten eller nulstille dem alle ved at klikke på "Gendan standardindstillinger".

Tak til Peter og Darrel for tip ideen