Hvordan fungerer Netflix?

Tilbage i en æra med videoudlejningsbutikker startede Netflix som en abonnementstjeneste, der sendte DVD'er med posten. Netflix tilbyder stadig en posttjeneste, men den er stort set blevet formørket af Netflix's online streamingtjeneste. Videostreaming giver næsten øjeblikkelig on-demand adgang til ethvert af webstedets tv-shows og film.

Netflix streaming

Netflix's mest populære service med over 39 millioner abonnenter i USA fra udgivelsen streamer tv-shows og film over internettet. Video streams overfører shows fra Netflix's servere til dine computere, smartphones og internetforbundne tv'er. Streamingtjenester, inklusive Netflix, afspil og download videoer på samme tid, så du behøver ikke vente på, at en hel film er færdig med at downloade, før den afspilles.

Netflix 'hovedabonnementsplan giver ubegrænset adgang til alle videoer, som Netflix tilbyder, på op til to enheder på én gang for $ 8,99 pr. Måned pr. Offentliggørelse.

DVD'er via mail

Netflix tilbyder også shows og film på DVD og Blu-ray-disk via post. Efter offentliggørelsen har Netflix omkring 6 millioner DVD-abonnenter i USA. Dette abonnement giver ubegrænset adgang til alle DVD'er, som Netflix har til rådighed, med prisniveauer baseret på hvor mange diske du kan tjekke ud ad gangen. Fra offentliggørelsen koster en plan på én gang ad gangen $ 7,99 pr. Måned eller $ 9,99 for at tilføje Blu-ray-diske. Netflix har også en to-disk månedlig plan på $ 4,99 eller $ 5,99 med Blu-ray.

Med et DVD-abonnement sender Netflix film fra din kø - en ønskeliste over videoer - gennem USPS. Hver inkluderer en forudbetalt returpost. Når du er færdig med en disk, skal du lægge den i maileren og slippe den i en hvilken som helst postkasse. Netflix sender automatisk den næste DVD fra din kø, når den modtager den sidste disk tilbage.

Netflix-streamingkrav

For at se Netflix på din computer skal du enten bruge det gratis Silverlight-plugin eller en browser, der understøtter Netflixs nye HTML5-videoafspiller: Internet Explorer 11 på Windows 8.1, Safari på Mac OSX 10.10 og nyere eller en opdateret kopi af Chrome. Netflix anbefaler også en internetforbindelseshastighed på over 5 Mbps til streaming af HD-video. Som minimum har du brug for mindst 0,5 Mbps-forbindelse for at Netflix kan fungere.

At se Netflix på andre enheder kræver Netflix-appen. Appen er tilgængelig gratis på alle større platforme, inklusive iOS og Android, alle aktuelle spilkonsoller og de fleste smarte tv'er og streamingsticks.

Udforsk Netflix-lister

Selv før du tilmelder dig Netflix, kan du gennemse DVD-tilbudene på Netflix DVD-webstedet. Webstedet giver ikke lignende adgang til dets streamingwebsted - du skal abonnere, før du kan søge i streambare titler. Som en løsning tilbyder mange fansider søgbare lister til både medlemmer og ikke-medlemmer. Valgmulighederne inkluderer Allflicks, Netflix Around the World og Instantwatcher. Når du søger, skal du sørge for at se på det rigtige land - Netflix streamer forskelligt indhold i forskellige regioner.