Sådan uploades billeder til Google Billedsøgning

For at uploade billeder til Google Image Search skal dit billede placeres på et websted eller en blog med relevante nøgleord. Google er en søgemaskine, og den søger på websteder og blogs for at identificere billeder, den kan uploade til Google Billeder. Ingen har lov til at uploade deres billeder direkte til Google Images, da Google styrer, hvad og hvornår billeder indlæses. For at tilskynde Google til at uploade dine billeder kan du indsende webstedet eller bloggen ved hjælp af linket Google Tilføj URL.

Trin 1

Start din HTML-editor, som f.eks. Notepad eller Dreamweaver, eller start en gratis blog på Blogger eller Wordpress. Se afsnittet "Ressourcer" i denne artikel for links til gratis blogging-websteder.

Trin 2

Placer dine billeder og relevante nøgleord på dit websted ved hjælp af gratis FTP-software, hvis du bruger Notesblok eller bruger FTP-funktionen i Dreamweaver. Se "Ressourcer", hvis du har brug for at downloade noget gratis FTP-software for at gøre dette. Hvis du bruger en blog, skal du bruge værktøjet "Tilføj billede" i Blogger eller Wordpress og sørge for, at "Mærker" og tekst relateret til billederne indeholder de relevante nøgleord. Når Google-søgemaskinen bruger dine relevante søgeord til at udfylde Google Billeder, er dit websted berettiget til upload.

Føj dit websted eller din blog til Google-søgemaskinen med det samme ved at tilføje URL'en til dit websted eller din blog til Googles side om Tilføj URL (se afsnittet "Referencer").