Få aktiemarkedet detaljer fra Siri på iPhone, iPad, iPod touch

Du kan måske allerede vide, at du kan føje stock ticker symboler til Notification Center på iPhone, men hvis du ikke har lyst til at trykke rundt, er en anden mulighed at hente oplysninger om markeder og aktier gennem Siri. Det betyder også, at du kan få detaljerede aktiemarkedsdata om priser, højder og lows, udbytte og mere, ikke kun en iPhone, som det er tilfældet med meddelelsesindstillingen, men også på en iPad eller iPod touch.


Der er en række spørgsmål til at bruge med Siri til at finde detaljer om markeder, specifikke ticker symboler for aktier og ETF'er, lad os gennemgå nogle af de mere nyttige til hurtig lager data. For at komme i gang kalder du Siri som sædvanlig, og brug derefter følgende typer udsagn eller spørgsmål:

  • (ticker symbol) - Bare taler et ticker symbol som regel identificeret som sådan og vil hente de relevante markedsdata for den enkelte egenkapital. For eksempel: "SPY"
  • Hvad er prisen på (symbol)? - Typisk det samme resultat som blot at angive symbolet, men har tendens til altid at fungere, hvis Siri har svært ved at fortolke det givne symbol
  • "Hvad lavede (ticker symbol) tæt på?" - finder sidste handelsdagens slutkurs, med en notat om hvilken retning prisen svingede i og ved hvilken procentdel
  • "52 uger høj for (symbol)" - få 52 uger høj for det givne lager symbol
  • "52 uger lav for (symbol)" - få 52 uger lav for den givne egenkapital
  • "Hvad er udbyttet til (ticker symbol)" - henter udbytteoplysningerne ved hjælp af WolframAlpha, i dollar, for den givne egenkapital

For alle tickersymbolet specifikke henvendelser, der trækker et diagram (det vil sige ikke igennem WolframAlpha med det samme), kan du rulle ned for at afsløre yderligere markedsdata på den enkelte egenkapital. Dette inkluderer et dagsoversigt over prisaktivitet, den åbne pris og dage høj og lav, volumen, markedsværdi, P / E-forhold, 52 ugers høje og 52 ugers lave, gennemsnitlige volumen i løbet af året og udbyttet, hvis der er en.

Hvor nyttig denne data er for dig, er diskutabel, men det er utvivlsomt en af ​​de hurtigste måder at få hurtig lager- og markedsdata fra iPhone, iPad eller iPod touch, især hvis du er i en samtale og ikke vil Start vende gennem din iOS-enhed. Skal Siri erstatte noget mere indlysende som en dedikeret handelsapp, eller Bloomberg Pro-appen til iOS, som mange professionelle finansielle observatører bruger? Næsten bestemt ikke, men for hurtige dataudbetalinger bør det være godt nok for de fleste afslappede markedsobservatører.