Vis den resterende batteritidindikator igen i OS X Mountain Lion

OS X Mountain Lion ændrede batteriindikatoren til mobile Mac-brugere, fjerner muligheden for at vise den resterende batterilevetid og viser i stedet kun en procentdel, som iOS. For de af os, der bor på farten, og stoler meget på batterilevetiden, er det meget mere meningsfuldt end en procentdel at kende den faktiske resterende batterikapacitet i timer.

I stedet for at klikke på batteriikonet, hver gang du vil vide, hvor meget tid du har forladt, før du skal plugge ind, skal du downloade en fantastisk gratis (beta var kun fri) tredjeparts værktøj, der er passende kaldt BatteryTimeApp:

  • Få batteri tid App fra Mac App Store for $ 1

BatteryTimeApp er latterligt simpelt og fungerer sammen med både OS X Mountain Lion og OS X Lion til MacBook Air, MacBook Pro eller MacBook. Det er i øjeblikket i beta og tilbyder ingen dikkedarer, hvilket er perfekt, hvis alt du vil, er at se den forventede resterende tid på din bærbare Mac, før du skal tilslutte til en strømkilde igen.

Forhåbentlig vil en fremtidig opdatering til OS X 10.8 bringe indikatoren ind igen og små tredjepartsværktøjer vil ikke være nødvendige, men indtil da fat i det, mens det er gratis.

Opdatering: App-betaen var gratis, men nu har udvikleren uploadet den til App Store og sælger den til $ 1. For en lignende gratis løsning kan du downloade SlimBatteryMonitor.

Opdatering 2: En anden stor gratis indstilling skubber også batteristidens resterende meddelelser til OS X Notification Center, check det ud.