Sådan får du adgang til iPhone i Linux

Et alternativ til Windows og Mac OS X, der fungerer på begge typer maskiner, Linux (undertiden også kendt som "Ubuntu") er et såkaldt "open source" operativsystem - mere fleksibelt på nogle måder end dets konkurrenter- -men er ikke uden vanskeligheder. Blandt disse er det faktum, at Linux ikke fra oktober 2010 understøtter iTunes, hvilket er standard betyder, at de fleste iPhone-brugere har adgang til deres iTunes-biblioteker. Hvis du bruger Linux og har brug for adgang til en iPhone, kan du vælge mellem flere alternativer.

Trin 1

Få adgang til dine iPhones fotos, sange og applikationer ved hjælp af Linux's "Home Folder". Slut din iPhone til din computer ved hjælp af det hvide "USB" -kabel, der fulgte med det, og start derefter "Hjem-mappe" ved at vælge den fra Linux's "Places" -menu. Klik på din iPhones navn i navigationspanelet til venstre, og gennemse derefter dens mapper for at tilføje og fjerne filer.

Trin 2

Download og installer et af de tilgængelige iTunes-alternativer til Linux, såsom "Rhythmbox", "Banshee" eller "Clementine". Klik på dit valg af links under sektionen "Ressourcer", start filen, når downloadingen er afsluttet, og følg installationsinstruktionerne deri.

Få adgang til din iPhone ved hjælp af et af Linuxs musikprogrammer. Tilslut din iPhone til din computer ved hjælp af dens USB-kabel, hvorefter en dialogboks vises, hvor du bliver spurgt, om du vil åbne dit musikprogram for at få adgang til iPhone. Klik på "Ja". Føj musik til din iPhone ved at trække musikfiler fra dit musikbibliotek til ikonet, der repræsenterer dit ikon i programmets venstre navigationspanel. Slet sange ved at dobbeltklikke på dette ikon, vælge filer, du vil slette, og trykke på din computers "Slet" -knap.