Sådan downloades software via DS Download Play

Elementer, du har brug for

  • 1 eller flere Nintendo DS- eller DSi-konsoller

  • DS-spilpatron med single-card multiplayer (se emballage)

De fleste af Nintendo DS- og DSi-konsolens funktioner bruges ikke så ofte som de kunne være, men der er et par pæne tricks op ad den ordsprogede ærme på den håndholdte enhed. En af dem er Download Play-funktionen, som giver dig mulighed for at spille demoer i butikken, tilføje indhold og endda spille multiplayer-spil med kun en enkelt spilpatron. Hvis du er i en spilbutik, kan du få adgang til deres Nintendo Download Station, men hvis du vil bruge Download Play derhjemme, skal du bruge en anden afspiller.

Single-Card Multiplayer

Tænd for en DS-konsol, og tryk på "A" -knappen, efter Nintendo-skærmen vises. Hvis spillet ikke starter automatisk, skal du starte det fra DS-hovedmenuen.

Find muligheden for multiplayer, og start et multiplayer-spil med ét kort. Hvis du har problemer med dette trin, skal du se instruktionerne til dit DS-spil. Vent på, at spillet begynder at sende og lede efter andre spillere.

Åbn den anden Nintendo DS-konsol og fortsæt til afsnit 2 "Download Play" for at forbinde de andre konsoller.

Download Afspil

Tænd Nintendo DS-konsollen. Berør berøringsskærmen, når du bliver bedt om det. Hvis spillet starter automatisk, skal du slukke for DS, skubbe kortet ud og starte det igen for at åbne DS-hovedmenuen.

Tryk på ikonet Download Play i hovedmenuen, og vent på, at DS opretter forbindelse til Download Station eller den anden DS-konsol.

Vælg det spil eller det indhold, du vil downloade og afspille på din enhed. Vent på, at systemet beder dig om at spille, og nyd derefter det nye indhold.

Tips

Se emballagen til spillet for at afgøre, om det er kompatibelt med et enkelt kort. Ikonet viser to DS-konsoller med radiolinjer imellem, hvis der er multiplayer-tilstande. Hvis en af ​​konsollerne har sorte skærme, og den anden har hvid, behøver du kun ét kort for at spille; hvis begge konsolskærme på ikonet er sorte, kan du ikke spille med et enkelt kort.

Mange videospilbutikker har DS Download Stations. Du kan ikke spille andre spillere på disse placeringer, men du kan bruge den til at downloade demoer og tilføjelsesindhold til bestemte titler. Systemet producerer en liste over spil og indhold, som du kan tjekke ud.