OS X El Capitan Developer Beta 1 Kan downloades til Mac Devs

Apple har udgivet den første beta-version af OS X El Capitan til brugere, der deltager som registrerede Mac-udviklere. OS X 10.11 beta 1 build er 15A178w og downloades via App Store, udgivelsen er kompatibel med alle Mac'er, der kan understøtte og køre OS X Yosemite.


Brugere, der er registreret som Apple Developers, kan finde OS X El Capitan Beta 1 her på udviklerens websted til OS X, du skal være logget ind på en udvikler konto for at få adgang til download.

Hvis du ikke er en registreret udvikler, skal du enten vente på offentliggørelsen eller blive en udvikler. Teknisk kan enhver tilmelde sig programmet til et årligt gebyr på $ 99, der giver adgang til at downloade beta system software og andre værktøjer rettet mod disse byggeprogrammer til Apple platforme. Alternativt kan Mac-brugere, der ønsker at deltage i beta-programmer, men som ikke ønsker at være fuldt udviklede, vælge at være med i OS X Public Beta-programmet i stedet, hvilket vil omfatte OS X El Capitan i juli.

Som sædvanlig med at installere beta-software, skal du sørge for at sikkerhedskopiere Mac'en på forhånd og helst køre beta-systemsoftwaren på sekundær hardware eller i det mindste en separat partition.

OS X El Capitan er den næste version af Mac-systemsoftware, der fokuserer på ydeevneforbedringer og forbedringer af funktionerne, og vil blive frigivet til offentligheden i efteråret som en gratis download.

Registrerede Apple-udviklere finder også iOS 9 beta 1, der kan downloades på dev center-webstedet.