Hvor er valgnøglen på Mac-tastaturer?

Brug af Option-tasten er en vigtig del af Apples tastaturerfaring til udstedelse af mange tastetryk, adgang til forskellige skjulte funktioner og et utal af andre funktioner på både Mac OS X og iOS. Alle Mac og Apple tastaturer har optionstasten, det er bare ikke altid mærket som sådan, hvilket er det der giver forvirring fra tid til anden. Det viser sig, at visse Apple-tastaturlayouter har optionstasten mærket som enten et symbol eller som alt-tasten. Dette varierer ofte pr. Region og pr. Tastatur, og nogle gange selv i selve hardwareens alder, men uanset hvordan de ser ud, indeholder hvert Apple og Mac-tastatur mulighed og alt-nøglen, herunder alle MacBook, Apple-eksternt tastatur, Smart Keyboard til iPad eller andre hardware tastaturer fra Apple.

Mac ALT-tasten er Mac OPTION-tasten

Nedenfor kan du finde OPTION / ALT-tasten på de store Apple-tastaturer, du sandsynligvis vil støde på. Og ja, hvis det ikke var tydeligt; OPTION-tasten er ALT-tasten, som også er repræsenteret af det sjove udseende symbol ⌥ på Apple og Mac tastaturer .

Alternativet / ALT-nøglen på europæiske og britiske tastaturer ser faktisk meget ud på japanske tastaturlayouter og mange andre:

Option / ALT-nøgle på amerikanske og nordamerikanske tastaturer

Option / ALT-tast på iPad Smart Keyboards:

Alternativet / ALT-nøglesymbolet er "⌥"

Dette er hvad valgmuligheden og alt-nøglesymbolet ligner, det er lidt som et backslash med et flag, der kommer ud af det. Det er ganske vist ikke meget indlysende, hvilket måske er hvorfor Apple har stavet alt / valgmuligheden på moderne tastaturer på mange markeder.

Husk: Alternativ / ALT-tasten er altid mellem kontroltasten og kommandotasten på Apple & Mac-tastaturer

Det betyder på nye Mac-tastaturer, at du har "Control ^" efterfulgt af "ALT / option ⌥" efterfulgt af "Command ⌘ "

Manglen på en tydelig (og konsekvent) mærket 'option'-nøgle forvirrede en ven af ​​min, der for nylig købte en MacBook Pro med et europæisk tastaturlayout, og der var et japansk eksternt Mac-tastatur inkluderet. Selvfølgelig arbejder disse tastaturer også med andre sprog, men nøglerne kan mærkes forskelligt. I disse situationer er valgnøglen mærket som ALT og det mærkelige udseende symbol, det er ikke tydeligt mærket som 'mulighed' som det er på moderne Mac-tastaturer fra USA og mange andre lande. Dette er ikke helt usædvanligt, men i lang tid vil Mac og Apple-brugere utvivlsomt huske på, at tidligere versioner af Apple Keyboard også ikke mærker alt- eller optionstasten og simpelthen brugte symbolet i stedet, og på nogle Mac-tastatursymboler var udelukkende anvendt.

Dette bør være særlig nyttig information til internationale brugere og it-medarbejdere, der støder på maskiner fra andre regioner og til nytilkomne til Mac og Apple-platforme. ⎇