Sådan oprettes en database for personalefiler med Microsoft Access

Du kan oprette en database ved hjælp af eksisterende personaledatafiler på få minutter, hvis du gemmer dine personaldata i et eksternt softwareprogram, f.eks. Et regneark. Microsoft Access læser dit regneark og indlæser en Microsoft Access-database, der giver dig et relationelt databasesystem til rapportering og opdatering.

Trin 1

Klik på "Start", "Alle programmer", derefter "Microsoft Access". Dialogboksen "Microsoft Access" åbnes med databaseindstillinger.

Trin 2

Klik på alternativknappen for "Blank Access Database", og klik på "OK". Dialogboksen "File New Database" åbnes.

Trin 3

Vælg et navn til din personaledatabase, og skriv dette i afsnittet "Filnavn" i dialogboksen "Fil ny database". Hvis du vil, kan du bruge standarddatabasenavnet, som Microsoft Access vælger for dig. Klik på "Opret", så vises personaledatabasen.

Trin 4

Klik på "Fil", "Få eksterne data" og derefter "Importer". Dette fører dig til dialogboksen "Import", hvor du kan få adgang til din eksterne personaledatafil. Find din eksterne personalefil, klik på den og klik på "Importer".

Trin 5

Nu vil du se "Importer regnearkguiden" og en visning af din eksterne datafil. Klik på "Næste", og klik på feltet ud for "Første række indeholder kolonneoverskrifter", hvis dit regneark indeholder en første række med kolonneoverskrifter.

Trin 6

Klik på "Næste" og "I en ny tabel" skal markeres. Klik på "Næste" for at se de felter, der vil være i din database. Klik på "Næste" igen, og sørg for, at "Lad adgang tilføje primær nøgle" er markeret. Klik på "Næste", indtast et navn til Access-databasens personalefil, og klik derefter på "Udfør".

Du vil se din nye personaledatabase indlæst som en tabel i dit Microsoft Access-databasevindue. Nu kan du administrere denne tabel som med enhver anden databasetabel i Microsoft Access.