Sådan spiller du NTSC-spil på PAL Xbox 360

Elementer, du har brug for

  • Xbox 360

  • Fjernsyn

  • Controller

  • Ethvert ønsket regionfrit spil

Selvom Microsoft Xbox 360-konsollen ikke er regionelåst, vælger mange spiludviklere at inkludere regionskodning i selve spilene, hvilket kun gør spil, der kan spilles på Xbox 360-konsoller med samme oprindelsesland. Heldigvis er der frigivet en håndfuld spil, der mangler nogen regionsspecifik kodning og kan spilles på enhver Xbox 360. Der er i øjeblikket ingen lovlig måde at gøre det muligt for hvert spil fra alle regioner at blive spillet på en enkelt Xbox 360.

Vælg og søg efter hvilket spil fra NTSC-regionen, du er interesseret i at spille. Henvisning til http://wiki.xboxic.com/Region-free_Xbox_360_Games for at se en farvekodet liste over hvilke spil der kan spilles.

Shop efter det ønskede NTSC-spil online. Forsendelsesomkostninger mellem lande kan hæve prisen betydeligt, men at købe brugte spil fra velrenommerede onlineforhandlere kan hjælpe med at udligne disse omkostninger.

Indsæt NTSC-spildisken som på enhver PAL-disk, og spil spillet.

Indstil tv-apparatets videoindstillinger til 60 Hz, hvis controlleren ikke reagerer.

Søg efter en NTSC Xbox 360, hvis du finder ud af, at det spil, du er interesseret i, ikke er regionfrit. Sørg for, at du har et fjernsynsapparat og en stikkontakt, der kan rumme NTSC Xbox 360.

Tips

Gør dit bedste for at sikre, at spil er i god stand, før du køber dem online.

Advarsler

Ændring af din Xbox 360 annullerer din garanti.