Vis udskriftshistorik i Mac OS X

Du kan kontrollere hele din udskriftshistorik i Mac OS X ved at få adgang til det browserbaserede CUPS-værktøj. Dette er et meget nyttigt værktøj til styring af udskrivning samt sporing af oprindelse af udskrevne genstande, og det virker på alle versioner af Mac med alle printere.


Her er nøjagtigt, hvordan man viser udskriftshistorik på en Mac med dette store trick:

  1. Start din favoritwebbrowser (jeg kan lide Safari og Chrome)
  2. Skriv i adresselinjen: http: // localhost: 631
  3. Klik på "Jobs" i menuen
  4. Klik nu på "Vis afsluttede job" for at få vist din Macs udskriftshistorik

Du vil nu se printeren, navnet på den fil, der blev udskrevet, den bruger, der gennemførte udskriftsjobbet, størrelsen på det udskrevne dokument, antallet af sider og datoen for den færdige udskrivning eller udskrivning.

Hvis du leder efter en bestemt begivenhed, kan du bruge søgemaskinen "Søg i Jobs" til at finde en fil. Du kan også vælge "Vis alle job" for at se alt, hvad du har udskrevet eller forsøgt at udskrive, selvom det ikke lykkedes.

Du kan hoppe direkte til All Printing Jobs History-delen af ​​cups-værktøjet med følgende URL:

http://localhost:631/jobs?which_jobs=all

Aktivér web-baseret udskrivningshistorik CUPS-værktøj i OS X

Nogle gange kan du muligvis se en "web grænsefladeaktiveret" besked, når du prøver at få adgang til CUPS fra browseren som denne, hvis det er tilfældet, vend til kommandolinjen for at aktivere den med følgende streng:

cupsctl WebInterface=yes && open http://localhost:631/jobs?which_jobs=all & say Web Printing History enabled

CUPS står for fælles UNIX-udskrivningssystem og er et open source-udskrivningssystem udviklet af Apple til Mac OS X og andre UNIX-baserede operativsystemer. Det webbaserede CUPS-værktøj er en fantastisk måde at fejle fejlbehæftede printere på.

Mens vi er på emnet for printere, kan du, hvis du ikke har det endnu, gøre enhver printer AirPrint kompatibel ved hjælp af et tredjeparts værktøj. Uden dette værktøj er AirPrint trådløs udskrivning begrænset til et udvalg af få printere.

Tak fordi du sendte tipet Marcin!