Sådan scannes med en HP 1350-printer

Hewlett Packard tilbyder en bred vifte af personlige og forretningsprodukter, herunder HP PSC 1350 All-in-One printer. HP 1350 giver brugerne mulighed for at scanne, kopiere, udskrive og faxe ved hjælp af en enhed i stedet for fire. HP 1350 er kompakt nok til personlig brug og alligevel alsidig nok til brug i mindre virksomheder. Det er vigtigt at vide, hvordan man bruger alle funktionerne på HP 1350 for at sikre maksimal kvalitet. Scanneren i HP 1350 giver brugerne mulighed for at scanne dokumenter, fotos og andre genstande på computeren.

Trin 1

Tryk på tænd / sluk-knappen på HP 1350-printeren. Lad enheden tænde; når du er klar, holder tænd / sluk-knappen op med at blinke og lyser konstant.

Trin 2

Åbn scannerlåget ved at løfte det lige op. Læg originaldokumentet eller emnet, der skal scannes, med forsiden nedad på scannerglaspladen. Luk scannerlåget.

Trin 3

Klik på "Start" og derefter "Alle programmer", find HP-mappen og vælg "HP Director". Tillad, at programmet indlæses helt, før scanningen startes.

Tryk på knappen "Scan" på HP 1350-enheden. Dette vil starte scanneren og scanne elementet. En forhåndsvisning vises på computerskærmen, når elementet scannes. Når du er færdig, skal du klikke på "Accepter". Elementet er nu scannet og gemt i den destinationsmappe, du angav, da HP 1350 blev installeret.