Internethastighed krævet til Hulu HD

For at se videoer i HD på Hulu har du brug for mindst en internetoverførselshastighed på 3 megabit pr. Sekund eller Mbps, men til SD eller standarddefinition behøver du kun 1,5 Mbps. Bemærk, at HD-videoer kun er tilgængelige for Hulu Plus-medlemmer; andre medlemskaber har kun adgang til videoer i SD.

Krav til HD-båndbredde

Hulu anbefaler en internetforbindelseshastighed på mindst 3 Mbps til visning af HD-videoer eller 1,5 Mbps til visning af SD-videoer. Langsomme forbindelser vil sandsynligvis resultere i urolig afspilning eller pause i afspilningen. Hvis du er usikker på din internethastighed, anbefaler Hulu Speedtest-webstedet til at teste din forbindelse.

Fejlfinding ved afspilning

Selv med en tilstrækkelig internetforbindelse, hvis du bruger Wi-Fi og har et dårligt signal, falder din videokvalitet. Og mens du i det mindste har brug for Windows Vista-operativsystemet til at køre Hulu, anbefales Windows 7 eller nyere for at undgå afspilningsproblemer. Hvis dine afspilningsproblemer vedvarer - hvad enten det er på en computer, tv eller mobilenhed - genstart enheden såvel som dit modem og din router.