The Ultimate Slacker Last Minute Gave Guide

OK du ventede til sidste øjeblik, og nu skal du få gaver eller gaver til nogen. Eller måske vises der nogen uventet til ferien. Uanset årsagen er det sidste øjeblik, og du er stramt i tide. At køre rundt i butikkerne er stort set uden for spørgsmålet, og det er langt forbi deadline for at blive slim eller venter på, at FedEx skal levere i det nye år, så du er på nettet, søger svar .... hmmm! Men ikke for at bekymre dig, du er ikke alene, og der er mange e-mail-leveringsmuligheder til gode sidste øjebliksgaver .....


Svaret er gavekort.

Gavekort er gode, fordi de tillader, at nogen vælger det, de vil have, og sender det, hvor de vil, men de er ikke nødvendigvis de mest kreative eller innovative gave i verden.

Amazon til undsætning!

Amazon har næsten alt under solen, og alle elsker Amazon, så det er virkelig den bedste altomfattende mulige mulighed derude for super sidste minut gavekort e-levering (eller print).

Amazon gavekort er gode, de kan sendes digitalt via e-mail eller udskrives selv, så du kan endda pakke dem om nødvendigt . Perfecto.

Apple til undsætning!

Hvis du køber en Apple-fan, har du held og lykke, fordi Apple også har e-levering tilgængelig via deres online-butik:

Apple-e-mail-gavekort er en anden mulighed for sidste øjebliks gave, du kan hente dem fra Apple-netbutikken her.

Pyha! Krisen afværges, gavekort leveres til tiden, og du er god til at gå. Julen er reddet!

Hav det sjovt, held og lykke, lykkelige helligdage og god jul!