Sådan ser du Netflix uden Silverlight

Silverlight er en Microsoft-browser, der er udviklet til internet-plugins og andre online-applikationer, såsom Netflixs streamingvideoafspiller. Tidligere en strengt postordre-DVD-udlejningstjeneste, Netflix tilbyder også streamingvideo af tusindvis af titler, der er tilgængelige for at se i enhver populær internetbrowser. Hvis din browser eller dit operativsystem ikke er kompatibelt med Silverlight-platformen, tilbyder Netflix dog streamingvideo på en lang liste over Netflix-klare enheder, herunder konsol til videospil og mobiltelefoner.

Trin 1

Log ind på din Netflix-konto.

Trin 2

Besøg siden Netflix Ready Devices (netflix.com/NetflixReadyDevices).

Trin 3

Klik for at vælge den type enhed, du vil bruge til at se streamingvideo fra Netflix. For eksempel, hvis du har en smartphone eller en tablet-pc, kan du muligvis drage fordel af den specielle Netflix-app til mobile enheder (inklusive iOS og Android). Derudover er mange internetaktiverede hjemmeunderholdningssystemer også kompatible med Netflix. Disse inkluderer high-definition (HD) tv-apparater, Blu-ray-afspillere, videospilkonsoller og andre moderne systemer.

Gennemse listen over Netflix-klare enheder. Når du finder din enhed, skal du klikke på det tilsvarende link "Lær mere" for at se en liste med grundlæggende oplysninger og instruktioner til at forbinde din enhed med Netflix. Hvert sæt instruktioner er unikt for hver enhed; et fælles trin, der deles af alle Netflix-klare enheder, er dog, at du bliver nødt til at bekræfte dine kontooplysninger. Visse konsoller og systemer kræver desuden, at du forbinder din konto med en aktiveringskode for enheden, der er tilgængelig, når du starter installationsprocessen for enheden.