Vis Finder Placering af ethvert emne fra Åbn og gem dialog af OS X

Du kan straks afsløre placeringen af ​​ethvert emne i Mac Finder fra en dialogboks Åbn og Gem ved at vælge elementet og derefter trykke på Command + R.


Uanset appen skifter dette straks til Finder i OS X og åbner den indeholdende mappe for det valgte emne, med den fil eller mappe, der blev markeret, blev valgt i det Finder-vindue.

Prøv det, det er meget hurtigere end at grave rundt i Finder for at afdække en fil, og du kan gøre rigtig hurtigt arbejde med nogle ellers komplekse opgaver ved at huske dette rigtig pæne tastetrykstrik.

Ligesom mange andre af de lidt kendte endnu fantastiske tricks og tastaturgenveje virker dette i stort set alle versioner af Mac OS X, så du er ikke rigtig version begrænset til brug.

Vil du lære endnu mere? Dialogboksen Åbn og Gem har meget mere end det, der opfylder øjet. Du kan vise skjulte elementer med Command + Shift + Periode, gå til en hvilken som helst mappe med færdiggørelse af stier, og en af ​​mine personlige favoritter er at indstille den udvidede Gem dialog som standard gennem en standardkommando.