Sådan slettes e-mail fra en Mozilla Thunderbird

Thunderbird er navnet på et gratis e-mail-program distribueret af Mozilla, producenten af ​​Firefox-webbrowseren. Hvis du har brugt Thunderbird, har du måske bemærket den voksende størrelse på din indbakke og spekuleret på, hvordan du kan reducere rodet og fjerne beskeder, du ikke ønsker. Du kan slette unødvendig e-mail fra Mozilla Thunderbird for at spare plads på harddisken og sikre, at programmet fungerer godt.

Trin 1

Klik på den besked, du vil slette. For at vælge flere beskeder skal du holde "Ctrl" -tasten nede, mens du klikker på hver enkelt besked. Du kan også vælge flere meddelelser, der er grupperet ved at klikke på den første og derefter holde "Skift" -tasten, mens du klikker på den sidste.

Trin 2

Højreklik på en af ​​de fremhævede meddelelser, og klik på "Slet valgte meddelelser." Bemærk, at dette sender de fremhævede meddelelser til papirkurven, men ikke sletter dem permanent. Du kan til enhver tid fjerne beskeder fra papirkurven, og de tager stadig plads på harddisken.

Trin 3

Klik på menuen "Filer" øverst på skærmen, og klik derefter på "Tøm papirkurv" for at slette meddelelserne i papirkurven.

Klik på "Ja" for at bekræfte, at du ønsker at slette elementerne i papirkurven permanent. Beskederne er nu væk.