Hvordan man laver pige-avatarer

Lav pigeavatarer med de internetbaserede avatargeneratorer, der er forbundet til websteder som IMVU, Gaia Online, eLouais Maple Story Avatar Maker eller Meez. Disse avatargeneratorer bruger forskellige kunststile til at skabe alle slags kvindelige avatarer, fra de sexede piger fra IMVU til den søde anime-stil af eLouais Maple Story avatar Maker. Disse generatorer arbejder udelukkende inden for internetmiljøet og kræver ingen dyre software, karaktermodelleringskendskab eller kunstnerisk evne. Selv de mest uerfarne af uerfarne internetsurfere kan designe deres drømmepige-avatar på få minutter og personalisere alt fra øjne og næse til garderobe og kæledyr.

Trin 1

Vælg hvilken kunstner, der fremstiller avataren, der appellerer mest (se afsnittet Referencer for links til et par websteder, der fremstiller avatar, der skal scannes), og slut derefter til webstedet, og log ind for at oprette pigeavataren.

Trin 2

Vælg en hudfarve og ansigts- eller hovedform, og vælg derefter hårlængde og farve, mund, næse og øjenform og placering, øjenbryn og næse. Tilføj alder og ansigtsmærker, og tilføj derefter smykker og makeup, hvis det ønskes.

Trin 3

Klæd pigens avatar i en kombination af de forskellige garderobestykker, der leveres af avatarproducenten, herunder top, bund, sko, hat, tørklæde, strømper og tasker.

Trin 4

Inkluder rekvisitter som bolde, skateboards og musik samt medieenheder.

Gem pigens avatar og upload hende til pc-skrivebordet til brug i internetkommunikation på sociale medier.