Sådan installeres Call of Duty 4 på en pc

Den første i serien, der har et moderne teater, "Call of Duty 4: Modern Warfare" er et militærbaseret skydespil baseret på moderne våben og forhold. I modsætning til tidligere "Call of Duty" -titler, hvor spillene blev opdelt i flere historiesekvenser, er "Call of Duty 4" fuldstændigt baseret på en enkelt historie, der involverer terrorister og atomvåben. Flere steder er tilgængelige for køb og installation på en pc.

DVD-ROM

Indsæt disk 1 i DVD-drevet på din computer. Installationsfilen skal automatisk indlæses. Hvis det ikke indlæses, skal du klikke på "Start" og "Computer" og dobbeltklikke på dit DVD-drevikon for at starte programmet.

Klik på knappen "Installer". Dette fører dig til en licensaftale skærm. Accepter licensvilkårene, og klik på knappen “Næste”.

Klik på knappen "Næste" nederst på skærmen "Velkommen til opsætning". Hvis du vil ændre placeringen af ​​spillet, skal du klikke på knappen "Gennemse" for at vælge en ny placering. Dette bringer dig til skærmbilledet "Install Punkbuster (optional)". Dette anti-cheat-værktøj er nødvendigt for at spille på de fleste multi-player-servere. Vælg, om du vil have dette værktøj, og klik derefter på "Installer".

Indsæt disk 2 i DVD-drevet, når du bliver bedt om det, og klik på knappen "Fortsæt" eller "Prøv igen" for at fortsætte installationen.

Klik på "Finish" -knappen i dialogboksen "Installation Complete". Dobbeltklik på genvejen på skrivebordet for at starte spillet.

Direct2Drive

Naviger til Direct2Drive-webstedet (se Ressourcer). Klik på linket "Log ind" øverst for at logge ind eller oprette en konto.

Skriv "Call of Duty 4" i feltet "Søg" øverst på siden. Klik på forstørrelsesglasikonet for at starte søgningen

Klik på "Call of Duty 4: Modern Warfare" i resultatlisten. Dette indlæser købsiden for Call of Duty 4. Klik på knappen "Køb" og følg instruktionerne for at foretage en betaling. Efter vellykket betaling føres du til siden til download af spillet. Denne side indeholder også din serielle nøgle og anden information, der er specifik for spillet.

Klik på knappen "Download" for at downloade spillet efter købet. Dette vil starte "Direct2Drive Download" -værktøjet. Hvis du ikke har Direct2Drive Game Manager Tool, omdirigeres du til at downloade dette værktøj først. Værktøjet giver dig besked, når downloadet er afsluttet.

Tryk på “Install” -knappen. Klik på knappen "Næste" på skærmen "Velkommen til opsætning". Dette bringer dig til skærmbilledet "Installer Punkbuster (valgfrit)". Dette anti-cheat-værktøj er nødvendigt for at spille på de fleste multi-player-servere. Vælg, om du vil have dette værktøj, og klik derefter på "Installer".

Dobbeltklik på genvejen på dit skrivebord for at starte spillet.

Damp

Besøg Steam-butikken (se Ressourcer).

Klik på linket "Login" øverst for at logge ind eller oprette en konto.

Skriv "Call of Duty 4" i feltet "Søg i butikken" øverst på siden. Dette bringer dig til spilsiden "Call of Duty 4: Modern Warfare".

Klik på den grønne “Føj til kurv” -knap. Dette fører dig til købssiden. Indtast dine betalingsoplysninger. Download af spillet sendes til Steam-klienten efter køb. Hvis du ikke har Steam-klienten, skal du klikke på den grønne “Install Steam” -knap.

Klik på "Bibliotek" på Steam-klienten. Dette indlæser en liste over spil og medier i venstre rude. Klik på "Call of Duty 4: Modern Warfare." Dette indlæser informationen til spillet i midtervinduet. Klik på knappen "Afspil" for at starte spillet.