Sådan tilsluttes en AMP til en CD-afspiller

En cd-afspiller har brug for strøm for at pumpe lydstyrken op til et niveau, den kan høres. Selvom hovedtelefonstikket på en cd-afspiller giver en lille elektrisk opladning, der er tilstrækkelig til at drive et headset til privat lytning, skal en forstærker (AMP) tilsluttes for at bruge højttalere i fuld størrelse. Forstærkeren tilsluttes til en cd-afspiller ved hjælp af et standardsæt med lydkabler udstyret med 1/4-tommers stik i hver ende. Installation af komponenterne tager mindre end et minut.

Trin 1

Sæt de røde og hvide stik i den ene ende af stereokablerne i de røde og hvide lydudgangsstik på bagsiden af ​​cd-afspilleren.

Trin 2

Tilslut stikkene i den anden ende til lydindgangsstikkene på forstærkeren, og match det hvide stik til venstre lydkanal og det røde stik til højre. Stikkene skal også være farvekodede, så de passer til stikkene.

Trin 3

Tilslut de elektriske ledninger til begge komponenter, og tryk på "Power" -knapperne.

Sæt komponentvælgerknappen foran på forstærkeren til lydstikkene, der forbinder den til cd-afspilleren. På forstærkere med displayskærm skal du dreje på knappen, indtil "CD" eller "CD-afspiller" vises på LED-panelet.