Sådan downloades fra et DVD-drev til en harddisk

At lave dine egne DVD'er er en glimrende måde at gemme meget information på og sikkerhedskopiere disse oplysninger på din computer. DVD'er er også fremragende lagerenheder til fotografier, videoer og andre store filer. Men uanset hvad du har gemt på disse dvd'er, er det vigtigt at vide, hvordan du overfører de gemte filer fra dvd'en til harddisken på din computer.

Trin 1

Log på din computer, og indsæt din DVD i DVD-drevet. Højreklik på ikonet "Denne computer" på skrivebordet.

Trin 2

Vælg "Udforsk" i menuen for at åbne Windows Stifinder. Find det drevbogstav, der svarer til DVD-drevet. Hvis din computer har en enkelt harddisk, skal DVD-drevet være "D" -drevet. Hvis du har flere harddiske, kan DVD-drevet være "E" eller "F" -drevet.

Trin 3

Fremhæv DVD-drevet i Windows Stifinder, og find de filer, du vil overføre. For at fremhæve en gruppe filer skal du placere musen på den første fil, holde "Skift" -tasten nede og placere musen på den sidste fil. Du vil se alle filerne fremhævet.

Højreklik på de fremhævede filer, og vælg "Kopier" i menuen. Marker derefter mappen på din harddisk, hvor du vil gemme filerne, højreklik og vælg "Indsæt" i menuen. De valgte filer overføres nu til din computer.