Kan du sikkerhedskopiere programmer til eksterne harddiske?

Ja, du kan sikkerhedskopiere dine programmer til eksterne drev. Sikkerhedskopiering til eksterne drev er en glimrende måde at sikkerhedskopiere dine programmer på. Du bør også sikkerhedskopiere dine økonomiske oplysninger, personlige filer, musik og videoer mindst en gang om ugen.

Betydning

Da harddiske kan mislykkes på et eller andet tidspunkt, er det vigtigt at sikkerhedskopiere dine programmer til et eksternt drev for korrekt computervedligeholdelse. Du kan køre dine programmer fra det eksterne drev.

Fordele

Harddiske går i stykker på grund af strømstød, udstyrssvigt og naturkatastrofer; de opretholder også kumulativ skade fra daglig brug. Sikkerhedskopiering af dine programmer til et eksternt drev reducerer den tid, der bruges på katastrofegendannelse.

Windows sikkerhedskopieringsværktøj

Windows XP Professional har et indbygget backupværktøj kaldet Backup, der ligger i mappen Systemværktøjer. Windows Vista og 7-operativsystemer har også et indbygget backup-program, der er tilgængeligt via kontrolpanelet. Home Edition-brugere skal installere NTbackup.msi fra den originale installations-cd.

Backupværktøjsfunktioner

Windows-sikkerhedskopieringsværktøjet giver dig mulighed for at kopiere hele mapper, inklusive program- og systemmapper, til en ekstern harddisk. Backup-guiden giver dig mulighed for at vælge hvilke diske, filer og mapper der skal sikkerhedskopieres med selvforklarende instruktioner.

Overvejelser

Sørg for, at den disk, du sikkerhedskopierer til, kan indeholde alle dine programmer. For eksempel, hvis de programmer, du kopierer i alt 50 GB, skal den eksterne harddisk være mindst 50 GB.