Sådan rettes fejlkode 5100 på en Canon MX700

Canon Pixma MX700 multifunktionsprinter inkluderer et LCD-display, der viser forskellige fejlkoder, hver gang der opstår et hardware- eller softwareproblem. Hver fejlkode er bundet til en bestemt type problem for at gøre fejlfindingsprocessen lettere. Fejlkode 5100 beskriver et fysisk problem enten med papirstop eller en forkert siddende blækbeholder. Løsning af fejlen er en hurtig proces, der kun kræver et par standardprocedurer til fejlfinding.

Trin 1

Tryk på knappen "On / Off", der er placeret på printerens betjeningspanel, i et sekund. Vent 15 sekunder, og tryk derefter på knappen igen. Forsøg på at udskrive eller scanne et dokument.

Trin 2

Kontroller papirfremføringsbakken i forenden af ​​Canon MX700 for at se, om der er noget papir, der synligt sidder fast inde i printeren. Åbn printerdækslet ved at tage fat i printerens forkant og løfte opad.

Trin 3

Tag fat i kanten af ​​det fastklemte papir og træk forsigtigt mod dig for at fjerne papiret fra papirfremføreren. Frakobl Canons strømkabel og USB-kabel, og vend printeren rundt.

Trin 4

Træk den bageste plastikdækselflade af, og kontroller, om der er synligt papirstop. Tag fat i kanten af ​​papiret, og træk forsigtigt mod dig, indtil papiret er fjernet.

Trin 5

Skub den bageste plastikdækseltap tilbage på plads, og tilslut strømkablet og USB-kablet igen. Forsøg at udskrive eller scanne et andet dokument for at se, om fejlen er løst.

Trin 6

Løft printerdækslet op igen, og vent på, at blækholderen glider til syne. Tryk på "Push" -knappen på forsiden af ​​den første blækbeholder. Træk tanken ud og skub den derefter på plads igen for at sikre, at den sidder korrekt.

Gentag processen med de andre tre blækbeholdere, og luk derefter printerens dæksel. Sluk printeren og tænd den igen.