Apple-begivenhed til 16. oktober Planlagt, Nye iPads og iMac'er forventes

Som rygter forventes, har Apple officielt annonceret en begivenhed i næste uge til 16. oktober. Keynote begivenheden er planlagt til at starte klokken 10.00 på deres Cupertino Campus Town Hall auditorium. Det er i øjeblikket ukendt, om arrangementet vil have en live video stream eller ej.


Flere opdateringer til Apple-hardware-opsætningen forventes. Især vil iPad sandsynligvis modtage et boost for at inkludere hurtigere processorer, tilføjelsen af ​​en Touch ID-sensor og en ny guldfarveindstilling til aluminiumsrammen. Nye iMac'er, der er komplet med retina-skærme med høj opløsning, forventes også at debutere, hvilket gør dem til den første stationære Mac med et nethinden.

OS X Yosemite forventes også at blive udgivet til offentligheden den 16. oktober. Den næste version af Mac OS X indeholder en opdateret brugergrænseflade og en række nye funktioner og er i øjeblikket i Golden Master test. I betragtning af begivenheden er næste uge, den seneste udvikler, der er bygget version som GM 2.0, kan afslutte at være den endelige version.

Endelig er der nogle spekulationer (eller måske bare håb) at Mac Mini lineup kunne modtage en revision på samme dato. Derudover er der svage rygter fra 9 til 5mac af en Retina-kompatibel MacBook med en 12 "skærm og separat, langvarig tale om en Retina-kompatibel ekstern Thunderbolt-skærm, selv om nogle forudser enten at debutere den 16. oktober. Og iOS 8.1, som for øjeblikket er versioneret på beta 2 og planlagt til lancering en gang i denne måned, vil sandsynligvis ikke blive udgivet den pågældende dag.