Sådan lukkes en ekstern computer ned fra kommandoprompten

Windows-netværkssoftwarestrukturen giver adskillige kommandolinjesætninger, der giver administratorer mulighed for hurtigt at udføre funktioner på et skrivebord. Disse kommandolinjefunktioner er gavnlige, når administratoren er væk fra en server og har brug for at udføre kommandoer på en brugers skrivebord, inklusive kommandoen "shutdown". Lukningskommandoen giver dig mulighed for at slukke eller genstarte en fjerncomputer på netværket.

Trin 1

Klik på Windows "Start" -knappen og indtast "cmd" i tekstfeltet. Tryk på "Enter" -tasten. Dette åbner din Windows kommandolinje.

Trin 2

Indtast "shutdown.exe /?" ind på kommandolinjen og tryk på "Enter". Dette viser kommandoens syntaks og de muligheder, du har, såsom at lukke ned eller genstarte fjerncomputeren.

Trin 3

Skriv følgende kommando for at lukke fjerncomputeren:

shutdown.exe -s -m \ computername -f

Udskift "computername" med navnet på den eksterne computer. "S" -kontakten instruerer nedlukningsværktøjet til at slukke for maskinen, og "f" -knappen tvinger alle åbne applikationer til at lukke.

Indtast den eksterne computers administratoradgangskode. Kun administratorer kan lukke en fjerncomputer, så dette er nødvendigt, hvis du ikke er logget ind på netværket med en administratorkonto.