Hvad skal jeg gøre, hvis du har glemt dit brugernavn til Webkinz

Inden du spiller Webkinz-spillet online, skal du oprette en online-konto på Webkinz-webstedet. For at oprette en konto skal du oprette et brugernavn og en adgangskode. Du bliver derefter bedt om at indtaste disse oplysninger hver gang du logger på Webkinz World. Hvis du glemmer dit Webkinz-brugernavn, er der en bestemt proces, som du skal gennemgå for at hente oplysningerne.

Identifikation

Webkinz er plyslegetøj, der fås i mange forskellige dyreformer. Disse kæledyr er dog ikke bare bløde og sjove at lege med; de kommer med et interessant link til teknologi. Hvert Webkinz-kæledyr leveres med en unik "hemmelig kode". Du er i stand til at bruge denne hemmelige kode til at logge ind på et online-community, hvor Webkinz bor. Når de er logget ind på Webkinz-verdenen, kan børn interagere med en virtuel version af deres Webkinz-kæledyr. De kan spille spil for at tjene virtuelle penge, kaldet "KinzCash". Deres penge kan derefter bruges til at købe en række ting til deres Webkinz-kæledyr, såsom dekorationer til deres værelse, tøj, mad og virtuelle gaver til andre Webkinz-spillere.

Procedure

For at hente dit brugernavn skal du begynde med at logge på Webkinz-hjemmesiden på Webkinz.com. Klik på linket "Hjælp" øverst på siden, som fører dig til en liste over ofte stillede spørgsmål. Gennemgå menulinjen til venstre på skærmen, og vælg "Kundesupport". Klik på "Kontoproblemer", som skal være placeret øverst på siden. Ved at klikke på dette link anerkender du, at du har problemer med din konto. Rul derefter gennem listen, indtil du finder muligheden "Jeg har glemt mit brugernavn." Når du klikker på dette link, åbnes flere felter, og du bliver bedt om at indtaste specifikke oplysninger. Du bliver nødt til at indtaste den hemmelige kode fra dit Webkinz-kæledyr sammen med dit navn, fødselsdato og e-mail-adresse. Husk, at de oplysninger, du indtaster her, skal være de nøjagtige oplysninger, du indtastede, da din konto blev oprettet. Du bliver også nødt til at bekræfte din computer ved at skrive de bogstaver, der ses på billedet. Klik derefter på knappen "Send anmodning". På få minutter modtager du en besked på den e-mail-adresse, du har indtastet. Denne e-mail indeholder dit brugernavn. Det kan være en god idé at opbevare en kopi af e-mailen, bare hvis du glemmer dit brugernavn igen i fremtiden.