Sådan fejlfindes en RCA Executive Series-telefon

RCA Executive Series-telefonen er en firelinjetelefon med separate ringe til nem brug, opkalds-ID, ventende opkald, højttalertelefon, en intercom-funktion og et LCD-display. Selvom RCA Executive Series-telefonen er designet til nem brug, kan reparationer være meget komplekse. Der er dog nogle ting, du kan gøre for at diagnosticere almindelige problemer, hvilket sparer dig unødvendige reparationsgebyrer eller tid uden din telefon.

Sørg for, at telefonens stikkontakt er tilsluttet korrekt til væggen eller overspændingsbeskyttelsen, hvis du ikke får strøm, hvis telefonen ikke får strøm. Ofte er et simpelt løst strømkabel skylden.

Test stikkontakten med et voltmeter for korrekt drift, hvis din telefon fungerer intermitterende. Alle voltmetre fungerer forskelligt, så du bør kontrollere din driftsvejledning, hvis du er i tvivl om, hvordan du tester en stikkontakt sikkert og for at få en ordentlig aflæsning.

Test tappene på enden af ​​strømkablet, der tilsluttes væggen eller overspændingsbeskytteren med dit voltmeter. Denne handling er lidt anderledes end at teste en stikkontakt, så du bliver muligvis nødt til at kontrollere din brugervejledning for korrekt procedure, hvis du er usikker på, hvordan du tester et strømkabel.

Frakobl kablet, der forbinder din telefon til telefonstikket fra både telefonindgangen og telefonstikket.

Sæt telefonkablet i en kabeltester, der tester telefontypekabler for kontinuitet. Kabeltestere er bredt tilgængelige fra elektronikforsyningsbutikker og hardwareforretninger. Ligesom voltmetre fungerer de alle forskelligt, så se din brugervejledning for at få flere oplysninger om korrekt brug på din specifikke model.

Udskift telefonkablet med et nyt kabel, hvis det viser sig at være defekt under testningen. Et ødelagt telefonkabel er ofte skylden for en telefon, der får strøm, men som ikke er i stand til at foretage opkald.

Elementer, du har brug for

  • Voltmeter

  • Kabeltester

  • Udskiftningstelefonkabel

Tips

RCA Executive Series-telefonen leveres med et års producentgaranti. Hvis din telefon stadig er under garanti, skal du ikke forsøge at foretage reparationer, der involverer åbning af telefonen og ændring af elektronik, selvom du ved hvad du laver. Forbrugerreparationer, selvom de udføres korrekt, annullerer ofte garantien fra producenten.

Advarsler

Forsøg ikke at reparere strømkablet, hvis det konstateres, at det er defekt under testningen. Der er risiko for elektrisk stød, og du kan beskadige interne komponenter. Advarsler: