Sådan oprettes brugerdefinerede rapporter i Access

Microsoft Access giver brugerne mulighed for at oprette tilpassede rapporter, der udvider de skabeloner, der allerede er angivet i programmet. Du kan gøre ting som at tilføje en kalender til en færdig rapport eller indsætte et tekstfelt for at sprede et dokument op. Access giver dig også chancen for at samle data fra mere end en tabel. Hvis du forstår, hvordan du bruger rapportværktøjsfunktionen i Access, kan du oprette brugerdefinerede rapporter i Access med lidt indsats.

Trin 1

Start Microsoft Access. Find forespørgslen eller tabellen, der indeholder de oplysninger, som du ønsker at oprette din brugerdefinerede rapport fra. For at udføre denne opgave skal du gå til navigationsruden i højre del af skærmen. Vælg derefter forespørgslen eller det tabelelement, du vil arbejde med.

Trin 2

Klik på indstillingen "Opret". Klik med musen på "Rapport" under "Rapporter". Dette giver dig mulighed for at se indholdet af din rapport.

Trin 3

Klik på "Brugerdefineret." Klik derefter på "Vælg" og "Ny" under "Brugerdefinerede rapporter." Klik på "Månedskalender" og "Enter".

Gem den rapport, du lige har oprettet. Klik på "Office" -funktionen, og vælg indstillingen "Gem". Giv din rapport en titel, og klik på "Enter" -tasten på din computer.