Sådan overføres dine Microsoft PowerPoint-filer til et Flash-drev

Et tæt sekund på mareridtet med at ankomme til en præsentation uden tøj på er terroren ved at ankomme til en præsentation uden alle de filer, der er nødvendige for, at PowerPoint kan køre korrekt. Mange filer, såsom video- og lydklip, gemmes faktisk ikke med en PowerPoint-præsentation, men snarere knyttet til placeringen på computeren. Derfor, hvis linket mislykkes, kommer det dias, der formodes at komme med dit videoklip for at gøre dit punkt nøjagtigt, ikke op. For at undgå dette mareridt kan du bruge funktionen "Pakke til CD" i PowerPoint til at gemme alle de sammenkædede filer sammen med dine PowerPoint-dias på et flashdrev.

Trin 1

Gem den PowerPoint-præsentation, du arbejder med. Tryk på "Ctrl + S" for at gemme filen. Indsæt flashdrevet i USB-porten på din computer.

Trin 2

Klik på fanen "Filer", klik på "Office-knappen" i PowerPoint 2007, og klik derefter på "Gem og send". Vælg "Pakkepræsentation til CD", og klik på "Pakke til CD."

Trin 3

Klik på "Kopier til mappe", og naviger derefter til mappen på dit flashdrev, hvor du vil gemme PowerPoint-præsentationen. Klik på "OK", og PowerPoint-diasene gemmes i en undermappe, der også indeholder alle de tilknyttede filer.

Kopier hele mappen oprettet på dit flashdrev, når du overfører PowerPoint-diasene til en anden computer. Dette opretholder linkene i præsentationen.