Sådan gemmes Flash-film med Firefox

Mozilla Firefox er en gratis open source-webbrowser, der kører på Windows, Mac OS X og Linux. En af de mest populære funktioner i Firefox er muligheden for at installere udvidelser eller tilføjelser, der forbedrer funktionaliteten. En anden interessant funktion er den indbyggede mulighed for at gemme Flash-film, spil og animationer på din harddisk.

Trin 1

Opdater Firefox til den nyeste version. Gå til "Rediger", "Indstillinger", "Avanceret" og derefter "Opdater". Sørg for, at "Firefox" og "Installerede annoncer" er markeret i afsnittet "Søg automatisk efter opdateringer til". Klik på "Luk" for at gemme indstillingerne.

Trin 2

Genstart Firefox, og gå derefter til det websted, der indeholder den Flash-fil, du gerne vil gemme. Højreklik på websiden, og vælg derefter "Vis sideinfo." Som et alternativ skal du klikke på "Værktøjer" og derefter "Sideinfo" i værktøjslinjen.

Trin 3

Klik på fanen "Media" for at se en komplet liste over tilgængelige Flash-filer. Den aktuelt valgte fil vil blive vist i den nederste del af vinduet. Rul ned til den Flash (.swf) -fil, du vil gemme, og vælg den derefter.

Trin 4

Klik på knappen "Gem som", og gennemse derefter det sted på din harddisk, hvor Firefox skal gemme filen. Klik på "Gem" for at lukke dialogboksen. Gentag processen for at gemme yderligere Flash-filer.

Find en af ​​de Flash-filer, du lige har gemt, og højreklik derefter på den. Vælg "Åbn med" og vælg derefter "Firefox". Klik på "OK" for at afspille filen.