Hvorfor mister jeg punkttegn, når jeg konverterer Word til PDF?

At gemme et Word-dokument i PDF-format er en relativt ligetil proces. Men specialtegn som kugler kan forårsage problemer, fordi de nogle gange ikke er en del af den samme skrifttype som resten af ​​teksten.

Kugler i Word

Kugler i Microsoft Word kan være en del af den samme skrifttype som resten af ​​teksten, eller de kan være en del af en speciel symbolskrifttype. Hvis du bruger standardkuglen (som ligner en lang periode), vil den være en del af din krops tekstskrifttype. Men hvis du vælger en speciel skrifttype (f.eks. En hul boks eller et flueben), bruger Word en symbolskrifttype.

Konvertering til PDF

Når du konverterer dit dokument til PDF-format, vil de skrifttyper, du bruger, normalt medtages (eller integreres) i PDF-filen. Men hvis du bruger grafiske kugler, kan der være problemer med at konvertere dem. For eksempel kan den skrifttype, der bruges til punkttegnene være beskadiget eller mangler på din computer. Eller "indlejring af alle skrifttyper" er muligvis slået fra.

Forebyggelse / løsning

Den nemmeste måde at sikre, at dine kugler vises i din PDF, er at bruge tekstkugler, ikke grafiske kugler i dit Word-dokument. Hvis du har brug for smarte kugler, skal du sørge for, at "Integrer skrifttyper" er valgt i Adobe PDF / Skift konverteringsindstillinger / Avancerede indstillinger i Word.