Trin-for-trin DirecTV parabol opsætning og installation

DIRECTV er blevet et populært alternativ til standardkabel, og i nogle områder af landet er det fortsat et af de få valg for tv-seere i landdistrikterne. I betragtning af at DIRECTV tillader tv-seere at se hundredvis af kanaler, uanset hvor de bor, er tjenesten nu mere populær end nogensinde. Det kræver installation af parabolantenne. Som en potentiel kunde behøver du ikke bekymre dig, da installationen ikke er særlig vanskelig og normalt kun tager en time eller to.

Trin 1

Find et område på dit hus med uhindret sydlig eksponering. Din placering af skålen skal være en sikker og stabil platform som siden af ​​dit hus eller taget.

Trin 2

Monter masten (stangen, der forbinder til skålen) på det sted, du valgte, ved hjælp af skruerne, der følger med dit installationssæt. Når du placerer masten, skal du bruge dit niveau for at sikre, at masten er lodret. Når du har nået en lodret position, skal du stramme boltene for at fastgøre masten sikkert ved hjælp af din boremaskine og Phillips-hovedbit.

Trin 3

Fastgør blokarmaturet med lav støj til skålen med skruetrækkeren, og sænk derefter skålen ned på masten. Stram ikke skålen til masten på dette tidspunkt, da du bliver nødt til at foretage yderligere positionering, inden du er klar til den sidste stramning.

Trin 4

Indsæt koaksialkablet i åbningen bag på den støjsvage blok gennem armen, og fastgør det til det støjsvage blokarray (de koaksiale forbindelser, der findes på arrayet).

Trin 5

Stram block array med lav støj til enden af ​​armen. Sørg for, at koaksialkablet trækkes tæt, så det ikke stikker ud.

Trin 6

Tilslut den anden ende af dit koaksialkabel til satellitsignalmåleren. Foretag justeringer på hver akse, placer skålen for at opnå det stærkeste signal, du kan finde. Satellitterne er placeret langs ækvator, så du bør forvente, at signalet er stærkest lidt over horisonten. Det kan tage lidt arbejde, men når du overhovedet finder noget signal, kan du let finjustere. Når signalet er stærkt, skal du stramme skålen på plads.

Trin 7

Fastgør jordingsblokken til huset med de medfølgende skruer på et sted, der er tættest på det nærmeste fjernsyn, og tilslut koaksialkablet.

Trin 8

Før jordkablerne fra jordblokken til enten et metallisk koldtvandsrør eller en jordstang for at beskytte enheden mod belysning.

Trin 9

Før koaksialkablet til jordblokken, og opret forbindelsen. Fastgør koaksialkablet til huset ca. hver 18 tommer ved hjælp af kabelklammer eller kabelbeslag.

Trin 10

Find et sted, der er tættest på dit tv, og bor et hul med 3/8 bit ind i huset. Det er nyttigt at gå ind i huset for at bestemme, hvor du vil have dit hul. I nogle tilfælde er det bedst at bore dit hul indefra i huset for at være sikker på, at indgangshullet er placeret æstetisk. Når hullet er boret, skal du blot indsætte koaksialkablet.

Trin 11

Tilslut kabelfremføringen til DIRECTV-modtageren og tilslut modtageren til fjernsynet.

Trin 12

Luk hullet omkring koaksialkablet. Du vil være sikker på, at din tætning holder vejret ude.

Tænd dit fjernsyn og din DIRECTV-modtager, og følg installationsinstruktionerne for at begynde at se din nye service.