Vis trafik- og vejhændelser i Maps App til OS X Mavericks

Hvis du planlægger et køretøj eller en form for køretøjsrejse, mens du er på din Mac, kan du bruge Maps-appen, der er bundtet med OS X Mavericks, for at undgå irriterende trafik, nedturer, vejlukning, byggearbejde og ulykker ved at aktivere den indbyggede -In incident reporter funktion . Det er kun et klik væk, men ikonet er ikke den mest oplagte indikator for, hvad funktionen giver brugeren. Start appen Maps for at tjekke det ud:

  1. Fra Maps-appen kan du søge eller zoome ind i regionen, hvor du vil få trafikoplysninger til
  2. Klik på ikonet med lille bil i øverste venstre hjørne af Maps for at vise trafik- og trafikhændelser

Køretøjstrafik og vejbelastning er angivet på to måder; stiplede orange på kortet viser hastighedsreduktioner og langsommere rejse på grund af overbelastning eller noget hændelse, og stiplede røde linjer bruges til at vise enten stoppet trafik eller meget langsomt bevægende trafik.

I modsætning til at vise live trafikrapporterne i Google Maps fra iOS-siden, vises det ikke en grøn linje for at indikere friflydende trafik, og i stedet vises ingenting for at angive, at den specifikke vej eller rute er i ryddet.

4 Maps Incident Report Ikoner

Ud over standard trafikoplysninger er der fire hændelsesrapportikoner, der kan vises på kortet:

  • Et rødt krise / ulykkesikon
  • Et orange vejarbejds- / konstruktionsikon
  • En rød vej lukket tegn, angivet med en rød cirkel med et strejf gennem det (-)
  • Gul trekant for generelle trafikalarmer og hændelsesrapporter

Hvis du vil se, hvordan disse advarselsikoner egentlig ligner på et kort, men din region vises som problemfri, søg efter en større by eller et sted med mange kortlægningsdata, som f.eks. San Francisco, som synes at have evig vej arbejde og vejlukning.

Dette skal være særligt nyttigt til ferierejser, når næsten alle synes at ramme vejen på en gang, så brug OS X Maps appen til at planlægge, undgå trafikken og nyd drevet! Glem ikke at du kan eksportere PDF'er og udskrive kort og anvisninger til dine rejser eller andre behov.