Sådan udskrives etiketter på WordPerfect

WordPerfect gør det nemt at oprette og udskrive smukke etiketter på få minutter. For de af jer, der er i tvivl om, hvordan man udskriver etiketter med WordPerfect, skal du følge instruktionerne nedenfor, og du behøver aldrig at spilde for meget tid eller penge på etiketter igen.

Trin 1

Åbn et tomt dokument i WordPerfect. Klik på ordet "Format" i øverste værktøjslinje, og klik derefter på "Etiketter". I listen "Etiketter", der vises derefter, skal du vælge den type etiketter, du planlægger at bruge. Disse oplysninger kan normalt findes et eller andet sted på din etiketpakke.

Trin 2

Indtast den tekst, du vil have vist på etiketterne. Efter at have skrevet teksten, skal du tjekke indstillingerne på formateringsværktøjslinjen. Du kan bruge disse muligheder ikke kun for at sikre, at din tekst passer korrekt på etiketten, men også for at gøre dine etiketter mere interessante. For eksempel kan du ændre skrifttypens størrelse, farve og stil, centrere din tekst eller justere din tekst helt til venstre eller højre eller tilføje billeder eller clipart-billeder til etiketterne.

Trin 3

Kopier dine etiketter. For at gøre dette skal du klikke på ordet "Værktøjer" i øverste værktøjslinje og derefter klikke på "Flet". Klik derefter på, hvor der står "Formdokument", og klik derefter på "Opret formdokument". I det næste vindue skal du klikke for at aktivere "Brug fil" og klikke på knappen "OK". Klik nu på "Ingen tilknytning", og klik på "OK" igen. Til sidst skal du klikke på "Indstillinger" og vælge det antal etiketter, du vil udskrive på hver side. Klik på "OK" en gang til, og klik derefter på "Flet".

Trin 4

Udskriv en testside. Mange mennesker vælger at springe dette trin over og lægge etiketterne med det samme i printeren. Men hvis du lavede en fejl ved at vælge den korrekte type etiket, eller hvis dine margener var slået fra, kan det få dig til at spilde et helt ark etiketter. Derfor er det en god ide at udskrive en testside først for at sikre, at dine etiketter ser ud som du har til hensigt.

Indsæt etiketterne i printeren med forsiden nedad, og start udskrivningen. For at udskrive dine etiketter skal du gå til ordet "File" på værktøjslinjen og vælge indstillingen "Print".