Sådan konverteres PDF til DWF med en gratis download (5 trin)

DWF er et sikkert filformat udviklet af Autodesk. Filformatet blev oprettet for at forbedre effektiviteten, distributionen og kommunikationen af ​​rige designdata til brugere af printdesignfiler. DWF-filer er meget komprimerede, mindre og hurtigere at overføre end designfiler. PDF-filer bruges mere almindeligt, og der er behov for mange at konvertere PDF-filer til DWF-format.

Instruktioner

Trin 1

Naviger til Autodesk, Download 3000 eller Free Download Manager (se linkene i Ressourcer nedenfor). Download og installer din valgte PDF til DWF Converter.

Trin 2

Genstart computeren. Gå til knappen "Start", og vælg "Indstillinger", derefter "Printere". Hvis din installation lykkedes, kan du se en ny printer opkaldt efter den konverter, du downloadede. Denne pseudo-printer er en del af konverteringsprogrammet, ikke en fysisk enhed.

Trin 3

Naviger til den PDF-fil, du vil konvertere til en DWF. Åbn PDF-dokumentet med din normale PDF-læser.

Trin 4

Vælg "File" i øverste venstre hjørne af Adobe Reader-programmet, og klik på "Print ...". Når udskrivningsvinduet vises, skal du vælge navnet på den pseudoprinter, der blev oprettet af det gratis konverteringsprogram, under "Printernavn". Autodesk-printeren kaldes for eksempel "Autodesk DWF Writer 2D." Vælg "OK" nederst i vinduet.

Navngiv filen, og gem den på din harddisk, da du ikke fysisk udskriver dokumentet, bare konverterer den til DWF.