Sådan kører du ledninger i firewallen til en Nissan Altima

Nissan Altima er et populært køretøj i familien Infiniti / Nissan. Ejere af Altima har ofte brug for adgang til batteriet eller motorrummet, når de kører ledningsføring fra tilbehør fra kabinen. At finde ledningsnettet til ledningsnettet, der fører ind i motorrummet, er metoden, der tillader ledninger med eller uden tilstedeværelse af en kobling. Det er lettere at køre ledninger gennem Altimas firewall, selvom det er udfordrende, når du ved, hvor du skal kigge.

Trin 1

Åbn førersidesdøren. Gå på knæ, og kig ind under førersiden, tæt på nødbremsen. Alternativt kan du bruge det håndholdte spejl til at få dine lejer under bindestreg.

Trin 2

Nå op under instrumentbrættet ved nødbremsen. Kig efter en bule i tæppepolstringen på størrelse med en racquetball.

Trin 3

Træk gulvtæppet ned for at afsløre ledningsnettet, der stikker ud i Altimas kabine fra motorrummet.

Trin 4

Lav forsigtigt en lille "X" -formet spalte i den afrundede udbulning af selens krop ved hjælp af værktøjskniven.

Trin 5

Skub ledningen fra kabinen ind i motorrummet. Selestøvlen er fleksibel nok til ikke at kræve brug af en glasfiberstang eller klædebøjle til at hjælpe med at skubbe ledningen igennem.

Trin 6

Gå tilbage under hætten. Se efter ledningen, der stikker op bag motorens luftfilterkabinet. Træk den op og ind i motorrummet efter behov.

Bind ledningen under instrumentbrættet i kabinen ved hjælp af lynlåsbåndene i plastik, så der ikke er risiko for, at en fod eller pedal klemmer den.