De bedste steder for webcamchat

Da webkameraer bliver standard på computere, er flere mennesker begyndt at bruge dem som måder at kommunikere med andre på ved blot at kigge ind i kameraet og tale gennem deres højttalere eller et headset. Der er et antal forskellige programmer, du kan downloade eller web cam chat-tjenester, som du kan finde online, der er de bedste steder at have en web cam chat.

Skype

Den mest kendte webcam-chatsoftware derude er Skype, som giver dig mulighed for let at chatte med alle andre, der har softwaren og dit loginnavn. Programmet fungerer på samme måde som instant messaging, undtagen med evnen til at se den anden person og tale til dem uden at skulle skrive. Når du har downloadet softwaren, skal du oprette din egen konto med et brugernavn og derefter tilføje venner baseret på deres brugernavne. For at chatte via webcam skal du blot klikke på deres navn og bede om at tale med dem. De skal acceptere din invitation, inden webcam-sessionen faktisk kan begynde.

Chatzy

Chatzy er en gratis webcam-chat-tjeneste, der giver dig mulighed for at invitere dine venner via e-mail til et privat websted leveret af Chatzy, hvor du kan chatte via webcam. Dette er en ideel måde at afholde ansigt til ansigt konferencer til forretning eller at oprette forbindelse til venner eller familie, du ikke har set i et stykke tid. Der kræves heller ingen installation af nogen programmer på din computer, og tjenesten plager dig ikke med uønskede e-mails eller pop op-vinduer fra andre annoncører. Chatzy ligner de gratis opkaldskonference-tjenester, bortset fra at du får mulighed for at se den anden person.

Chat Jungle

ChatJungle.com er et godt sted til online webcam-chat med forskellige mennesker kategoriseret efter forskellige aldersgrupper, regioner i verden eller interesser. Der er dating chatrum, senior chatrum, teenager chatrum og mange andre. Disse chatrum overvåges nøje af webstedsadministratorerne, der overvåger chatrum og klager fra personer, der bruger dem. Med både visuelle og lydelementer tillader dette chatrum også billeduploads og fildeling. Dette er et sted, hvor du kan få nye venner via webcam-chats.