Hvor kan man downloade gratis film soundtracks

Et filmlydspor er en af ​​de vigtigste dele af en film, men få mennesker ved, hvordan eller hvor de skal downloade dem. Du kan købe spor på iTunes eller AmazonMP3. Der er dog en række online-sider, hvor du kan downloade det fantastiske film soundtrack, du hørte i den film forleden dag. Alt du skal gøre er at identificere filmen, komponisten og tjekke et af disse websteder.

SoundtrackCollector.com

Hvor kan man downloade gratis film soundtracks

En omfattende database, der går ud over den indledende temasang, sangen over kreditterne eller melodien, som alle tegn danser til - den indeholder de mindre bemærkelsesværdige numre fra en film, som kun rigtige fans vil genkende. Med mere end 45.000 titler at vælge imellem er SoundtrackCollector.com til den seriøse musiker og soundtrack-entusiast, der virkelig er fan af komponister og det ofte strålende og undervurderede arbejde, de udfører for hver film.

ArtistDirect.com

Hvor kan man downloade gratis film soundtracks

Med hvad der måske er den største database med filmlydspor online, tilbyder ArtistDirect.com de fleste af disse downloads gratis (med et gebyr, der skal betales for adgang til andre). Imidlertid er de fleste af de soundtracks, der er nemmest at finde, almindelige popsange, der er købt til soundtracket, ikke nødvendigvis fra komponister, der har lavet filmscores. Husk dette, hvis du leder efter noget, der er rimeligt uklart.

Last.fm

Et filmlydspor er en af ​​de vigtigste dele af en film, men få mennesker ved, hvordan eller hvor de skal downloade dem. Du kan købe spor på iTunes eller AmazonMP3. Der er dog en række online-sider, hvor du kan downloade det fantastiske film soundtrack, du hørte i den film forleden dag. Alt hvad du skal gøre er ...

Last.fm ser ud til at have de fleste musiknumre i sin database - udfordringen kommer med at finde disse numre. Hvis du vil bruge Last.fm til at spore disse gratis lydspor, skal du have alle nøgleordsoplysningerne tilgængelige for at finde dem. Nogle af titlerne er opført efter film, nogle er opført af komponist og andre er bare opført efter titel. Lad dig ikke modløs, hvis du ikke kan finde den i starten - eller bare brug et af de andre steder, der er anført ovenfor.